Thursday , April 18 2024

She Wants Revenge – She Wants Revenge

Betyg - 9

9

Årets bästa skiva har landat.

User Rating: Be the first one !

She Wants Revenge – She Wants RevengeLos Angeles-duon She Wants Revenge, bestående två fulsnygga deppiga dj’s, har slängt ihop en debutplatta som kommer att få dig att bli olyckligt kär, sådär som du inte har varit sedan du gick på högstadiet och låg på sängen med neddragna persienner och lyssnade på Joy Division, The Cure och Sisters Of Mercy på högsta volym. Dina kompisar drog med dig på disco och motvilligt dansade du med dem till Duran Duran och Human League och höll på att dö när du såg din älskade hångla med nån annan. Depeche Mode räddade livet på dig gång efter gång.

Justin Warfield och Adam 12 har gjort skivan som kommer att ge dig känslan av sockerdricka, en intensiv blodrush genom hela din kropp, och ditt hjärta kommer att slå dubbelslag och ge dig yrsel för det enda du kan tänka på är dem. Du vill vara med dem, du vill se dem släntra förbi över skolgården, du vill bli bjuden till deras fester, du vill somna i deras knä i hörnsoffan. Ett ögonkast under lugg och du är körd.

Det här är så underbart melankolisk disco att inte ens Jocke Berg och Henrik Berggren kan låta bli att dansa. Det är snyggare än Johan Kinde och Eskil Simonsson ihop. Toril Lindqvist kommer att tigga och be på sina bara knän om att få sjunga bara en duett med Justin. Det är bara att blunda och åka med för närmare 16 än så här kommer du aldrig igen.

Recenserad av: Susanna Arolin

Om Webbmaster

Kolla även

Omslag: Colin And The Clouds - Golden Age Of Confusion

Colin And The Clouds –  Golden Age Of Confusion

Ingen heter Colin i Colin And The Clouds, men det är ett bra och väldigt …