Tapefly – Electric Bird

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Jonaz Björk)

[singel, Persus9 Records, betyg: 0]

Såvitt jag minns var det länge sedan Johan Forsman Löwenström släppte något eget material. Istället har han ägnat sig åt att producera artister som Håkan Hellström, Caesars, La Masa och Soundtrack Of Our Lives. Men nu är det alltså dags för Johan att åter ställa sig i strålkastarljuset, och den här gången i sällskap med Christina Löwenström.

Låten “Electric Bird”, som föregår det kommande albumet, är en ljuvlig liten popdänga med stark potential att bli sommarfavorit. Alla som gillar gitarrpop och vacker stämsång i ett överflöd av effekter kommer definitivt att få sitt lystmäte. Själv är jag redan såld.

Enda negativa med singeln är att den bara innehåller två versioner av låten. Jag hade gärna sett att ytterligare något spår funnits med som kunnat skvallra om ifall jag även skall sikta på fullängdaren när den kommer.

Om Webbmaster

Kolla även

Ny singel från Indochine – “Le chant des cygnes”

Senast vi hörde ifrån Frankrikes storheter, Indochine, var häromåret när de släppte sina båda samlingsskivor …