Saturday , February 24 2024

Surferosa – Impulsive (did I)

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Anders Christensson)

[singel, Versity music, betyg: 0]

Jaha ja, norska Surferosa släpper ny singel. Jag har hört ryktas att bandet är stora hemma i Norge men jag vet inte om det är sant. Jag har nämligen mycket svårt att tro det, den här opersonliga och intetsägande mes-rocken gör mig helt oförstående, vad vill de egentligen? Jag förstår verkligen inte, eller jo förresten, jag förstår att de är riktigt riktigt tråkiga. Tydligen ska de komma till Sverige och spela i globen. Förstår ni, globen? “Inbjudna för att höja stämningen på innebandy-VM…” Herregud, stackars er som kommer vara där då. “Bandet lirar före och under periodpauser i finalmatchen som går av stapeln kl. 15.00”. Se detta som en varning, passa på att gå på toaletten, köpa korv eller bara sträcka på benen en stund. Eller ännu bättre, strunta i att gå dit över huvud taget.

Om Webbmaster

Kolla även

En man spelar på en gitarr

Bästa Ballader Genom Tiderna

Vi har alla haft de där ögonblicken –  helt förlorade i en ballad som strömmar …