Saturday , April 13 2024

The Fine Arts Showcase – The Shoplifter's Union

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Jörgen Malmqvist)

[singel, Adrian Recordings, betyg: 0]

The Fine Arts Showcase andra album “Radiola” har fått väldigt bra kritik och “The Shoplifter's union” har nämnts som ett av de bättre spåren. En ekvation jag inte riktigt får ihop. För mig är “The Shoplifter's Union” en alldaglig pophistoria som bara går mig förbi. Övriga spår på singeln är första singeln “Chemical Girl” i en demoversion och fyra remixar. Av dessa är två värda lite mer uppmärksamhet. Familjens remix är mjuk och skön elektro som man bara njuter av och Project-x har gett “Chemical Girl” lite ebm-tyngd.

Om Webbmaster

Kolla även

Son Of The Velvet Rat - Ghost Ranch

Son Of The Velvet Rat – Ghost Ranch

Son Of The Velvet Rat är tillbaka med en ny platta. Den här gången har …