Gathering – Home

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Anders Christensson)

[album, Sanctuary, betyg: 0]

Känner du en stark längtan efter ett helt album fyllt med hårdrocks-ballader? Är du en av dem som saknar Absolute power ballads och som mest av allt önskar att Whitesnake´s “Is this love” låg på listorna igen? Då kan du vara helt lugn, del tre av den populära samlingen har nämligen anlänt. Den här gången är det Gathering som står för hela innehållet men misströsta inte för det kära vän, här finns något för alla. Som en tjuv om natten smyger sig de vackra och drömska visorna på dig och när du minst anar det väcks du till liv av den ylande Cranberries-rösten. Visst låter det intressant? Jag lyssnade på albumet härom natten när jag skulle sova och tänkte att det borde vara perfekt för att slappna av. Tyvärr fungerade skivan sådär på mig. Istället kände jag mig irriterad och stressad och beslöt mig helt enkelt för att följa sista spårets uppmaning: “Forgotten reprise”. Den enda sanningen om nya “Home”.

Om Webbmaster

Kolla även

Omslag: It's For Us - Out Of Time

It´s For Us – Out Of Time

En bebis jollrar, titelspåret ”Out Of Time” startar och slungar oss direkt in i The …