Thursday , February 22 2024

Rezonance – Mono Love

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Robert Ryttman)

[singel, Megahype Records, betyg: 0]

Jag vet inte varför, men första versionen av låten “Mono love” på den här singeln får mig att tänka på James Bond-filmerna då Roger Moore spelade Bond och temalåtarna till 007-filmerna fortfarande höll hög kvalitet. Den här elektronikgruppen består av sångerskan Josephine Danes och musikerna Tobias Ersson och Sebastian Åberg. Singeln innehåller tre varianter på “Mono love”, samt albumversionen av “Storm” och det bådar gott inför Black Filter, gruppens första fullängdare, som jag ännu inte har hört. Den “intergalaktiska remixen” gör inte låten riktig rättvisa och den avslutande, instrumentala varianten är suggestiv, men vad som gäller här är främst spår ett och två.

Rezonance bör absolut kollas upp av synthhälskare inom de flesta läger och själv ser jag fram emot att höra vad bandet åstadkommer på fullängdaren. Rezonance känns som en intressant nykomling på synthscenen. Frågan är om de kan leva upp till förväntningarna?

Om Webbmaster

Kolla även

En man spelar på en gitarr

Bästa Ballader Genom Tiderna

Vi har alla haft de där ögonblicken –  helt förlorade i en ballad som strömmar …