Spetsnaz – Degenerate Ones

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Emma Olofsson)

[ep, Subspace, betyg: 0]

Örebro-killarna i Spetsnaz är tillbaka med en ny platta, och nog verkar aptitretaren “Degenerate Ones” lovande. Singeln med samma namn känns väldigt ny och fräsch, även om det typiska Spetsnaz-soundet finns kvar. I den svängiga Hate plockar Pontus fram sångrösten och bjuder på en riktig dansgolvsdänga. I vanlig ordning finns även ett par remixer med på skivan. Bäst är Grendels version av To the core från “Grand Design (Re-designed)”. Med kaxiga texter och medryckande sångstil följer Spetsnaz sin bana, det känns som om kommande platta kommer att bli en hit.

Om Webbmaster

Kolla även

The Jilted – “Black Swan”

Stockholmsduon The Jilted, alias Linus Giertta och Magnus Haderborg, som tidigare gett oss ett par snygga …