Friday , February 3 2023

Gaudium – Nordic Nature

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Philip Assarson)

[album, Spiral Trax Göteborg, betyg: 0]

Gaudium tippas bli nordens nästa stora musikexport på trancescenen efter Son Kite S-range & Logic Bomb. Med sin melodiösa och välproducerade progressiva trance fasar Gaudium succesivt fram sina lyssnare mellan albumets nio spår. Avslutningsspåret “Higher Zonez” är dock ett ambientinfluerat downbeatspår som avrundar albumet fint.

Det är alltid svårt att producera ett fullängdsalbum för en publik som egentligen bara vill uppleva musiken på dansgolven. Men Andreas och Denis i Gaudium har ändå lyckats samla sin inspiration och skaparglädje i fin harmoni och skapat ett album som funkar bra både på och utanför dansgolvet.

Om Webbmaster

Kolla även

Yves Tumor, 2023

Yves Tumor släpper nytt album och kommer till Sverige i höst!

Amerikanska Yves Tumor skiftar, ändrar och leker med gränserna som samtidens konst och kultur ryms …