Saturday , January 28 2023

Elegant Machinery till Sydamerika.

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Jahnstedt)

Som vi tidigare skrivit gör etta utav 90-talets stora synthband comeback inom en snar framtid. Efter spelningen på årets Arvikafestival gör Elegant Machinery två spelningar i Sydamerika nästa vecka. De spelar först i Peru och senare under veckan i Chile och eventuellt även i Colombia.

Richard från badet berättar vad som är på gång efter hemkomsten.
– Vi har gjort klart nio nya låtar, vilka vi ska börja arbeta med ordentligt när vi kommer hem från Sydamerika. Det är tänkt att vi ska göra ytterligare drygt nio låtar innan vi börjar välja ut vad som ska ligga på det kommande albumet. Vi har flera låtidéer på gång, så det lär inte dröja allt för lång tid.

När ett album kan vara klart vågar Richard inte svara på. Men under nästa år känns inte omöjligt.

Om Webbmaster

Kolla även

Yelle - 2016

Yelle – ”Top Fan”

Electroduon Yelle, med Julie Budet i spetsen, slog igenom 2006 med singeln “Je veux te …