Saturday , April 13 2024

Code 64 – Leaving Earth – CDM

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Jon Josefsson)

[singel, Memento Materia/Border, betyg: 0]

Snart kommer Code 64s nya album Departure. Denna maxi bjuder på ett smakprov från album nummer två från Lysekilstrion. Du som lyssnat in dig på debutalbumet Storm lär inte bli överraskad, även detta är klassisk futurepop. Code 64 har fått bra hjälp i mixen av Universal Poplab och Thermostatic på denna maxin. Om det är dessa båda band som fått Code 64 att låta något poppigare än tidigare låter jag var osagt. När låtarna på Storm inte lämnade några märkbara spår sätter sig “Leaving Earth” snabbare.

Om Webbmaster

Kolla även

Son Of The Velvet Rat - Ghost Ranch

Son Of The Velvet Rat – Ghost Ranch

Son Of The Velvet Rat är tillbaka med en ny platta. Den här gången har …