Wednesday , July 17 2024

Chicks On Speed-DJ i Malmö på fredag

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Johan Arenbo)

Kiki Moorse i Chicks on Speed kommer att vara DJ i Malmö på fredag. Ett evenemang musikintresserade skåningar inte bör missa.

Kiki hälsar, genom Zeros Berlinkorrespondent, att hon kommer att “bjuda på ett brett spektrum av dansant och elektronisk musik”. Kiki tipsar även om Berlinkollegerna Jeans Teams Malmökonsert på måndag. “Ett av de bättre och roligare banden just nu”, för att använda hennes egna ord.

Information om arrangemanget följer nedan:

———————————————–

Deep Nightclub, Amiralsgatan 20
23.00 – 05.00
100 kr inträde, 60 kr mellan 23.00 – 23.30
20 år

http://www.monoton.se

Kiki Moorse (Chicks on Speed) Berlin, DE
La Vida Locash feat. Babyman & D-Boy + special guests!
Patrik Skoog (Drumcode, Audio rec)
David (Sommarklubben)
Dumb Dan (Bevlar music)
Morten Chase (Audiochromatic Records) DK

+ Residents
DJ Månbas (Big Bad Bass)
DJ Wank (Primal Confusion Records/Wank.dk) DK

———————————————–

Friday Beat har äran att presentera Kiki Moorse från Chicks on Speed den 19/8. Chicks on Speed fick sitt genombrott med låten “Fashion Rules” som konstigt nog spelas på catwalks världen över. CoS är även kända för sina extravaganta uppträdanden, och det kommer nog inte vara annorlunda denna gången, trots att det är ett DJ-set!

Vi kan förvänta oss att Kiki Moorse kommer bjuda på allt från Electroclash till gamla discohits uppvispat med smutsig pop och kvalitativ electro, med andra ord ett mycket spännande set!

Som om inte detta skulle vara nog, har vi även bjudit in det uppmärksammade skivbolaget La Vida Locash som med sina vänner kommer husera på det övre dansgolvet.

Dessutom kommer David från vårt kära Sommarklubben att flippa skön housevinyl i sann sommarklubbsanda!

Vi presenterar även stolt en världsvan technoprofil i dj-båset, nämligen Patrik Skoog. Istället för sitt vanliga techno-dunk kommer Patrik att ge oss lite mer minimal techno och electronica, samt förhoppningsvis lite nya projekt han har gömt i skivväskan.

Från Köpenhamn kommer Morten Chase för att tillsammans med vår resident DJ Wank leverera kvalitativ Techno mot slutet av natten.

Vi gästas även av Dumb Dan från Lund som fram till för några år sedan var en mycket aktiv House-DJ, främst utomlands. Nu koncentrerar sig Dumb Dan mest på musikproducerande och skivbolaget Bevlar Music.

Sist men inte minst kommer Månbas, mannen bakom bl a klubben Freedom och Big Bad Bass, värma upp inför Kiki Moorse med en rad olika 12″or som han vanligtvis inte spelar ute, allt för att få den blandade publiken som kan tänkas gästa oss denna kväll att gå loss på dansgolvet!

Vi presenterar 10 DJ’s och 18 timmar musik fördelade på 3 Dansgolv! Allt detta under Malmöfestivalens premiärnatt. Välkomna gott folk!

Om Webbmaster

Kolla även

Den där killen – “Helgmusik”

Helgen är på intågande, sommaren har precis startat, solen skiner och alla är glada. Vad kan …