Cloud – Winter Nights

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Henrik Nyström)

[singel, Exceptional Records, betyg: 0]

Brittiska Exceptional Records ger ut ännu en artist med sina rötter i Göteborg. Cloud, eller Alex Berg som han egentligen heter bjuder på tre versioner av “Winter Nights”, varav en remix är ihopsnickrad av ytterligare en göteborgare, Swell Session (Andreas Saag).

Singeln är en atmosfärisk poplåt där Joanna Wahlsten står för den själfulla ledsången över ett jazzmättad housebeat. “Winter Nights” är ett skönt men relativt anonymt stycke musik som med all säkerhet får finna sig i att ljuda i underjordens mörka hålor. Men där nere finns det också folk som trivs.

Om Webbmaster

Kolla även

Ny singel från Indochine – “Le chant des cygnes”

Senast vi hörde ifrån Frankrikes storheter, Indochine, var häromåret när de släppte sina båda samlingsskivor …