Tuesday , March 28 2023

Namnambulu – Alone

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Jonaz Björk)

[singel, Infacted recordings, betyg: 0]

Långsamt men säkert håller Namnnamnbulu på att etablera sig på synthkontinenten. Efter ett stort antal remixarbeten och sporadiska singelsläpp börjar man nu skönja en mer stabil egen produktion. Men fortfarande saknas det något i musiken, åtminstone i den här singelns titelspår “Alone”, som innehåller konstant sång och blir därför rätt seg. Det spelar ingen roll att Henrik Iversen har en av synthvärldens bästa röster, man vill ändå inte höra honom precis hela tiden. Kvalitéerna kommer istället fram i spåren “Moments” och instrumentala “Contaminated” som uppvisar Future popens alla positiva drag. Även om den här singeln missar topplaceringarna så tror jag att framtiden tillhör Namnambulu.

Om Webbmaster

Kolla även

Omslag: Kjellvander Tonbruket - Fossils

KjellvanderTonbruket – Fossils

KjellvanderTonbrukets förra album, Doom Country, var en grym platta, tung och lätt att falla pladask …