Zac – Alone

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Pelle Olofsson)

[album, Epm / Border, betyg: 0]

Zac är väldigt duktiga, inget snack om saken. Problemet är att deras musik är alldeles för anonym och många av låtarna på debutalbumet är nästan rena Kentstölder. Sångaren Janne Olins stämma påminner om Jocke Berg fast med ett rock- och grungefilter. Men Zac har nog lyssnat en hel del på tidiga Manic Street Preachers också, något som blir tydligt i singelspåret “Beuatiful Mind”. Överlag ett gott hantverk, men ingenting sticker ut eller väcker intresse. Zacs musik väcker heller inte direkt några djupare känslor, och det är väl det minsta man kan begära av alla artister som inte är plojband?

Om Webbmaster

Kolla även

Son Of The Velvet Rat - Ghost Ranch

Son Of The Velvet Rat – Ghost Ranch

Son Of The Velvet Rat är tillbaka med en ny platta. Den här gången har …