The (International) Noise Conspiracy – Armed Love

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Pelle Olofsson)

[album, Burning Heart, betyg: 0]

Det var en rätt stor grej att Rick Rubin skulle producera The (International) Noise Conspiracys nya album. Enligt ett rykte skulle skivan heta Communist Moon. Armed Love känns rätt långt ifrån det, men säger väl ändå en del om T(I)NCs attityd och ambition. Egentligen har inte så mycket hänt sedan förra albumet A New Morning, Changing Weather. Den stora skillnaden är nog att det låter mer amerikanskt, mer Kiss och lite The Doors. Dennis Lyxzén står fortfarande på barrikaderna och T(I)NC låter allt mindre som The Make-Up för varje skiva.

Om Webbmaster

Kolla även

Melotron – Sverigeaktuella tyskar med nytt album på gång

De har en tjugofemårig karriär bakom sig och har nått beundransvärda framgångar med sin melodiösa …