Sunday , February 25 2024

Paul Van Dyk till Sverige.

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Jahnstedt)

DJ legenden och producenten Paul Van Dyk kommer till Sverige den 25 februari för att spela på den utsålda Mondaybar kryssningen på Siljaline Festival. Senast Van Dyk var i Sverige var 2003 då han spelade för ett utsålt Berns i Stockholm på SMC, Scandianvian Music Convention.

Van Dyk gjorde tillsammans med Peter Happner från synthpopbandet Wolfsheim tysklandshiten “Wir sin wir” . (Ej utgiven i Sverige). Van Dyk fick även en Grammy nominering i USA för sitt fjärde album “Reflections” och han har även vunnit flertalet priser bl a som världens bästa dj/producent samt USA´s bästa dj tidigare år.

Om Webbmaster

Kolla även

En man spelar på en gitarr

Bästa Ballader Genom Tiderna

Vi har alla haft de där ögonblicken –  helt förlorade i en ballad som strömmar …