V/A – Dependence – Next Level Electronics

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Jonaz Björk)

[samling, Dependent, betyg: 0]

Skivbolaget Dependent summerar det gångna året med en ny samling, som vanligt kryddad med exklusiva remixer och versioner. Här finns många av de riktigt stora namnen på future pop-scenen representerade, men även en del artister som representerar lite hårdare tag. Pride & Fall, VNV Nation och Seabound varvas med tyngre akter som Mindless Faith, Suicide Commando och Flesh Field. Förra årets mest positiva överraskning, mind.in.a.box, finns också representerad tillsammans med andra intressanta grupper som S.V.D och Dismantled. Sverige representeras av Interlace och Covenant.

På det hela taget är detta en utmärkt samling för den som känna av dagsformen på modern elektronisk dansmusik, eller få en bild av hur synthmusiken fortsätter att prövande treva sig ut på okända marker. “Dependence” är givetvis också oumbärlig för samlaren som måste ha allt, men för övriga går världen knappast under om man råkar missa den.

Om Webbmaster

Kolla även

Son Of The Velvet Rat - Ghost Ranch

Son Of The Velvet Rat – Ghost Ranch

Son Of The Velvet Rat är tillbaka med en ny platta. Den här gången har …