Wednesday , December 6 2023

Biljettförsäljningen till SAMA i full gång

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Jonaz Björk)

Den 13 maj går det åttonde SAMA av stapeln men redan nu är biljettförsäljningen i full gång. Besök SAMA’s hemsida för mer information. (www.sama.mu/)

Den enda klara artist som hittills avslöjats är ingen mindre än Howard Jones. Howard, som tillhörde de riktigt stora inom synthpop, slog igenom stort i slutet av 1983. Med singeln “New Song” blev han namnet på allas läppar och behöll sedan en frontposition under flera år. Kännetecknande för Howards musik var ofta starka melodier och texter med positiva budskap.

Även om Howard lämnade topplistorna under andra halvan av 80-talet så lade han aldrig musiken på hyllan utan har alltsedan glansdagarna släppt skivor och turnerat. Den 13 maj står han på SAMA’s scen på Trädgår’n i Göteborg.

Om Webbmaster

Kolla även

RADAR – videodebuterar med “Time”

Nu ett av årets mest efterlängtade musikvideosläpp. Vissa känner dem som “Mox” och “Drozhzhi”. Andra …