Black Belt – All To You

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Robert Ryttman)

[singel, Bonnier/Amigo, betyg: 0]

Tremannabandet Black Belt framför två låtar på den här singeln: “All To You” och “Part Of It”. Det låter som att bandet står med ena benet i dagens punkpåverkade alternativscen och med det andra i 70-talets garagerock. Låtarna är rätt okay om än inte fulländade, men tyvärr saknas det tyngd och en dynamisk produktion. Det lossnar inte riktigt och Black Belt får inte till det driv och sväng som sådan här musik kräver. Potential finns dock och med tiden kan nog killarna leverera om de bara studerar förlagorna bättre och satsar mer på köttig råkraft

Om Webbmaster

Kolla även

Romantic Thriller – “The 5th Grade Curse”

Låt oss nu rikta blickarna till den amerikanska västkusten.  Närmare bestämt till Los Angeles, där …