The 21st Century Noise – It's Alright, It's Ok

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Pelle Olofsson)

[singel, Get Off My Records / Sound Polution, betyg: 0]

Det finns alltid en viss anledning att vara misstänksam när soloartister eller band bildar egna bolag för att släppa sina egna skivor. Visst, ibland är materialet en oupptäckt pärla som annars inte hade nått sin publik, men oftast är anledningen kontrollbehov, paranoia eller att det helt enkelt låter för illa för att någon ska vara beredd att investera i ett skivsläpp.

The 21st Century Noise tillhör den senare kategorin. Både “It’s Alright, It’s Ok” och b-sidan “Hotel 74” låter mest som partydängor från Kiss 70-tal uppblandat med New Yorks samtida punkscen. Och det är anonymt, trött och uttjatat. Oväsende för 2000-talet? Skulle inte tro det. Men efter att ha turnérat Sverige runt med Kalas i sommar lär de säkert ändå få någon form av plats i solen. Frågan är hur länge det varar?

Om Webbmaster

Kolla även

Son Of The Velvet Rat - Ghost Ranch

Son Of The Velvet Rat – Ghost Ranch

Son Of The Velvet Rat är tillbaka med en ny platta. Den här gången har …