Bowie, Ozzy, Manson & Gwen i Zombiegrupp?

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Stefan Albinsson)

En ny vår med Zombiefilmer går till mötes. Snart har en nyproduktion av den klassiske zombiefilmen “Dawn of the Dead” premiär. Inte nog med det, enligt Aftenposten planerar nu regissören till denna film George A. Romero, att göra filmen “Diamond Dead”. Han vill göra Bowie, Gwen Stefani, Manson och Ozzy till en super zombiegrupp i filmen. Om Bowie skulle tacka ja till att göra filmen skulle inte det vara första gången han medverkar bland levande döda, han har även medverkat i filmen “The Hunger” (1983)
I handlingen säljer vokalisten från ett lovande rockband sin själ till djävulen och bandet måste ha ihjäl 365 människor för att fullfölja kontraktet med djävulen. Som vokalist är Gwen Stefani tilltänkt. Hurvida dessa kändisar tackar ja till manuset och filmen kan ni följa på filmens hemsida.
http://www.diamonddead.com/

Om Webbmaster

Kolla även

Melotron – Sverigeaktuella tyskar med nytt album på gång

De har en tjugofemårig karriär bakom sig och har nått beundransvärda framgångar med sin melodiösa …