Wednesday , April 17 2024

A-Ha släpper tre nya album!

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Stefan Albinsson)

Efter tillhört Warner Music´s artiststall har nu norska A-Ha skrivit nytt kontrakt med tyska Polydor. Enligt en pressrelease är det Universal Music som kommer att stå för distribution i skandinavien. Avtalet löper över tre nya plattor med bandet och bandets manager Brian Lane ser detta som en naturlig utveckling av bandets så guldkantade karriär.
A-Ha kommer att göra två framträdande i sommar innan de går in i studio för att påbörja arbetet med deras nya album. Datumen för konserterna är 4/6 i Bergen och 12/6 Rock under the Bridge Festival i Danmark

Om Webbmaster

Kolla även

Omslag: Colin And The Clouds - Golden Age Of Confusion

Colin And The Clouds –  Golden Age Of Confusion

Ingen heter Colin i Colin And The Clouds, men det är ett bra och väldigt …