Thursday , December 7 2023

Romo Night ber om ursäkt i ett öppet brev till sina besökare

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Jahnstedt)

I fredags stod engelska Human League på en svensk scen för första gången. Bandet gjorde en väldigt kort men uppskattad singbackspelning. Det höga priset, den korta spelningen och att konserten var just singback blev förmycket för många hängivna fans och kritiken har varit tuff.

Så här skriver klubben själva i ett öppet brev.

Officiell ursäkt angående bristande information inför Valborgskvällen med Human
League.

Vi tar åt oss av kritiken angående att ett antal gäster i fredags kände sig lurade att the Human League inte spelade med liveband och att spelningen var för kort.

Vår marknadsföring av konserten ser vi nu borde ha innehållit information om att det endast var ett backtrack-gig, så vi ber om ursäkt till de gäster som känner sig besvikna över detta.

Vi var helt enkelt för naiva och trodde att alla skulle känna som vi – att det räckte att Phil, Susan och Joanne stod på scen och körde 40 min hits för att befoga prislappen på 300kr för kvällen, vilket var det minimala vi kunde ta ut per biljett.

Romo Night har blivit en erfarenhet rikare och vi kommer bättra oss angående informationen runt konserterna vi bokar. Vi är samtidigt oerhört glada att så många engagerar sig till denna grad, vilket är ett bevis på att musiken berör och att klubbkulturen är viktig i mångas liv.

Om någon har frågor eller synpunkter, var vänlig och maila oss – vi svarar.
info@romonight.com

Nu blickar vi framåt med säsongsaslutning i maj och en skön sommar för oss alla.

Med vänliga hälsningar
Tony & Tobbe
Romo Night
www.romonight.com

Om Webbmaster

Kolla även

Radar och Josefin Berger skapar magi i Pappa Kapsyls julsaga

Karl-Bertil Jonssons julafton, Grinchen, Tomten är far till alla barnen, Fanny och Alexander, Musses jul …