Saturday , April 13 2024

Fat Slow Generals –

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Stefan Albinsson)

[demo, , betyg: 0]

Det här ett band som har låtit sig inspireras av Stooner-rockkulturen. De band jag tänker på i första hand är Kyuss och Queen of the Stone Age. Fat Slow Generals har en bra produktion och en fet ljudmatta som man står stadigt på. Helt enligt genrens recept.
Låtmaterialet ska man inte heller klaga på. Tunga riff och ett härligt basgung är melodin som gäller. Sångaren André har även en röst som är helt förträfflig och som används helt rätt. Fat Slow Generals har lyckats att spela en riktigt trevlig Stoonerdemo, som står sig väl bland övriga band i denna genre.

contact@fatslowgenerals.com

www.fatslowgenerals.com

Om Webbmaster

Kolla även

Son Of The Velvet Rat - Ghost Ranch

Son Of The Velvet Rat – Ghost Ranch

Son Of The Velvet Rat är tillbaka med en ny platta. Den här gången har …