Aerospace – In A Place of Silver Eaves

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Henrik Nyström)

[album, Labrador/Border, betyg: 0]

Aerospace är twee och sextiotal ända ut i de storblommiga skjortkragarna. Försiktigt hemvävda popmelodier med mönsterdrag av såväl Love som Belle & Sebastian. Förutom trumpetsolot (?) i öppnande “December Slow” är det dock få moment som fastnar eller överraskar och alla sex spår på “In A Place of Silver Eaves” skulle lugnt kunna rulla i bakgrunden över en kopp kaffe med morfar utan att avfärdas som “dunka dunka”.

Tillsammans med ex- Popsiclen Fredrik Norberg som har producerat så lyckas pojkarna i Aerospace skapa en varm och tidlös känsla. En känsla som kommer med allt jämnare mellanrum från skivbolaget Labrador, en stor eloge till dem i sin fortsatta strävan att göra små bagateller viktiga.

Om Webbmaster

Kolla även

Grillar kött

Köttet som svenskar äter mest

Sverige är ett relativt rikt land på kött av olika slag – ko, gris, kyckling, …