Lowe – The Vanishing

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Stefan Albinsson)

[singel, Megahype, betyg: -]

Under inspelningarna av Statemachines senaste album föddes Sveriges nya synthhopp Lowe. Det var nämligen då som sångkunnige Jörgen “Leo” Josefsson, Statemachines Rickard Gunnarsson och Mehdi Bagherzadeh bestämde sig för att göra musik tillsammans. “The Vanishing”, som är det första gruppen släpper ifrån sig, är en melankolisk historia som leder tankarna till både Depeche Mode och Massive Attack. Det är en stark poplåt med härlig bas och sköna slingor. Dessutom är produktionen imponerande ren. Kort sagt är det riktigt bra och jag rekommenderar alla läsare att upptäcka detta framtidshopp.

Om Webbmaster

Kolla även

Omslag: H. Self - Country Songs

H. Self – Country Songs

Country Songs är uppföljaren till H. Selfs kritikerrosade debutalbum som kom härom året. H. Self …