Close-Up Made Us Do It

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Pelle Olofsson)

Turbonegro, Entombed, Disfear och Nine på Arenan i Stockholm 20/12.

För oss stockholmare som gillar metal är det julafton redan på lördag. Då är det nämligen dags för avslutningen av turnépaketet Close-Up Made Us Do It, som arrangeras av Skrikhult Production, The Agency Group och såklart den främsta svenska hårdrockstidningen Close-Up Magazine.

Turnén har pågått under hela december och förutom mellersta och södra Sverige har även Köpenhamn och Århus besökts. De svenska Deathrock-veteranerna Entombed, som släppte senaste albumet Inferno i höstas, headlinear. Disfear och Nine är förband. På avslutningskonserten på lördag får de sällskap av Norges stoltheter Turbonegro, som sedan i våras turnérat med sitt come-backalbum Scandinavian Leather i ryggen.

Men under onsdag, torsdag och fredag besöks även Borås, Karlstad och Linköping. Kolla in Skrikhults hemsida för information.

Biljetter: 230:- + förköpsavgift. Säljs via Ticnet, www.ticnet.se / 077-170 70 70
Information: www.skrikhult.se

Om Webbmaster

Kolla även

The Jilted – “Black Swan”

Stockholmsduon The Jilted, alias Linus Giertta och Magnus Haderborg, som tidigare gett oss ett par snygga …