Stockholmsklubben Rekyl arrangerar stor höstfest

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Sven Eklöv)

Nu på lördag bjuder gänget bakom Stockholmsklubben Rekyl in till stor fest med hela fem dansgolv och flera tunga liveakter och DJ:s

På scen denna kväll hittar vi D-Chi (Chicago, USA), Creative Souls, Shiny Dayz, Bucc (The Narcissists), Akem & Scoob Rock, K-Real & Sam-E, Pure Purpose, Tremenz & DJ Lastword, Optimus Prime & Maximum, Beatsurgeons och Dreamboy!

Och de som sprider musik från dj-båsen är B-Line Crew (feat. True-$ & Moon-Rock), Heartbeat Crew (feat. Alda & Big Daddy Binge), Flowered Up reunion (feat. Ben, Sebastian, Peter & Marc), Martin Venetjoki (Subliminal / Paper rec), Redtop & DJ Mag, Danny & Andy, Cissi Moon, Rudeboy D, Wezzler, Boj Lucki & Toni Bassi, MC Nitra, Johanna Olofsson, George Truly, La Fleur, Chrispy, Leo Giertz och Fazlolla!

Adressen är Kårhuset Nymble, Drottning Kristinas väg 15 Stockholm

Tid: 20.00-03.00

Åldersgräns: 18

Inträde: 100 kr

Om Webbmaster

Kolla även

Alison Goldfrapp släpper soloalbum och presenterar förstasingeln “So Hard So Hot”

Efter sju album med Goldfrapp är det nu dags för frontfiguren Alison Goldfrapp att släppa …