Friday , October 7 2022

Stockholmsklubben Rekyl arrangerar stor höstfest

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Sven Eklöv)

Nu på lördag bjuder gänget bakom Stockholmsklubben Rekyl in till stor fest med hela fem dansgolv och flera tunga liveakter och DJ:s

På scen denna kväll hittar vi D-Chi (Chicago, USA), Creative Souls, Shiny Dayz, Bucc (The Narcissists), Akem & Scoob Rock, K-Real & Sam-E, Pure Purpose, Tremenz & DJ Lastword, Optimus Prime & Maximum, Beatsurgeons och Dreamboy!

Och de som sprider musik från dj-båsen är B-Line Crew (feat. True-$ & Moon-Rock), Heartbeat Crew (feat. Alda & Big Daddy Binge), Flowered Up reunion (feat. Ben, Sebastian, Peter & Marc), Martin Venetjoki (Subliminal / Paper rec), Redtop & DJ Mag, Danny & Andy, Cissi Moon, Rudeboy D, Wezzler, Boj Lucki & Toni Bassi, MC Nitra, Johanna Olofsson, George Truly, La Fleur, Chrispy, Leo Giertz och Fazlolla!

Adressen är Kårhuset Nymble, Drottning Kristinas väg 15 Stockholm

Tid: 20.00-03.00

Åldersgräns: 18

Inträde: 100 kr

Om Webbmaster

Kolla även

Den elektroniska Stockholmsduon Hatif släpper sitt debutalbum

Letar ni efter ny musik till höstens spellistor? Varför då inte kolla upp den elektroniska …