Container fyller fem år!

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Duvander)

Att vi befinner oss mitt i en musikalisk revolution med artister som hårt jobbande Håkan Lidbo och experimentella laptop-tjejen Sophie Rimheden känner väl alla Zeros läsare redan till. Icke desto mindre tycker vi det är trevligt att tjata vidare om det, och vilket tillfälle skulle vara bättre än nu när Container Publishing fyller fem år?

Container förlägger artister som Mikael Stavöstrand, Tomas (Sven) Andersson, Håkan Lidbo, Sophie Rimheden, Bobby Trafalgar och musikkollektivet Spånka och företräder dem runt om i världen, där de oftast rönt större uppmärksamhet än här hemma. Container spekulerar kring om det beror på det svenska vädret eller vår ovilja att dansa, men en sak är i alla fall säker; Container ämnar fortsätta jobba för techno- och housemusikens spridande i Sverige. Ett ändamål som Zero känner är klart behjärtansvärt.

Om Webbmaster

Kolla även

Omslag: Ella Guru - No Strings Attached

Ella Guru – No Strings Attached

Ep:n No Strings Attached innehåller fyra spår, varav titelspåret finns i två versioner. Bakom namnet …