Thursday , February 29 2024

Klubb Paulinda

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Johan Arenbo)

Hur spenderar man egentligen en söndagskväll i Stockholm på bästa sätt? Tja, varför inte ta en drink, träffa trevliga människor och lyssna på bra musik? Sångerskan i Daybehavior, Paulinda Crescentini, har ett mycket intressant alternativ att erbjuda:

“Jag kommer att köra “Klubb Paulinda” varje söndag mellan 20-01 på bar Musslan vid Odenplan. Jag kommer att spela massor av bra musik (80-tal, gladpop och synth) och kommer även att bjuda in trevliga gäst-djs. Till exempel Carl Hammar (Daybehavior), Henric de La Cour (Yvonne), Peter Elm (Restricted Area) och killarna i Bobby. Vidare kommer jag att gå runt och mingla med gästerna och se till att alla har det trevligt.

För er som inte har varit på Musslan tidigare, kan jag berätta att det är ett jättemysigt krypin med sköna soffor, låg belysning och avslappnad stämning. Ostron för 9 kr styck och champagne på glas för en glamorösare söndag. Om ni nämner “Zero Music Magazine” som referens, bjuder jag på en drink! Alla som gör egen musik är dessutom välkomna med sin demo till mig, så kanske jag spelar den på klubben…”

Om Webbmaster

Kolla även

Broken Filters - iAtención!

Broken Filters – iAtención!

Av någon anledning står det ”Improviserad fuzz-jazz” på omslaget till Broken Filters nya album, men …