Wednesday , December 7 2022

Sputnikfestivalen på Allhuset, Sthlm

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Pelle Olofsson)

Produktions- och promotionbolaget Shadowplay Electronica arrangerar imorgon den första Sputnikfestivalen på Allhuset, Stockholms Universitet. Då bjuds det på indie, synth, wave och 80s. Temat är debutanter så det blir inga reliker på scen.

Under kvällen spelar Logh, Intricated (DK), Sandy Mouche, Michigan, Marina Sirtis, Scapesonic, (Brus) och Blind Before Dawn (Uk). Dj:ar gör bland andra Tidningen Sex, PAF och Patsy Soundsystsem. Det bjuds också på andra aktiviteter som Sputnik Distro och demokrukan.

Öppettider: 19-03. Åldersgräns: 18.
Biljetter säljs för 195:- + förköpsavgift på Sound Pollution i Gamla Stan, eller 195:- i dörren.

Mer info: www.sputnikfestival.com

Om Webbmaster

Kolla även

Flea Market

5 bästa musikspellistorna för gaming

Att lyssna på musik upptar en stor del av människors liv. Det kvittar om folk …