Ändringar i Electric Gathering programmet

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Sven Eklöv)

Aslan Faction (Uk) ställer in sin spelning på Electric Gathering Festival pga. strul med sina flygbiljetter meddelade festival ledningen nyligen. Aslan Faction beklagar det inträffandet och säger att de själva lyckats strula till det rejält och att ingen skuld skall lägga på festivalen som med alla medel försökte lösa situationen.

Ersättare för Aslan Faction blir i stället nysignade Energy Rekords bandet IAMBIA från Grekland som flyttas från förfesten på Kolingsborg till huvudfestivalen. Iambia spelar en tung aggressiv EBM som festivalledningen tror kommer att tilltala de som gillar Aslan Faction.

Ersättare för Iambia på förfesten blir det svenska EBM/Electro bandet 8kHz Mono (Energy Rekords) som är på gång med sin debutplatta “Monochromator”.

Om Webbmaster

Kolla även

Melotron – Sverigeaktuella tyskar med nytt album på gång

De har en tjugofemårig karriär bakom sig och har nått beundransvärda framgångar med sin melodiösa …