Tuesday , April 16 2024

Temperamento firar ettårsjubileum 5/7

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Jon Josefsson)

För ett år sedan startade Temperamento. En klubb vars koncept att blanda liveframträdanden med DJ’s snabbt etablerat sig som en av de mest kvalitativa klubbarna i Stockholm. Under de tolv månader som gått har Skandinaviens bästa artister inom den elektroniska musikscenen spelat live eller skivor tillsammans med internationellt erkända artister på percussion och blåsinstrument. Nu är det dags igen. Lördagen den 5 juli fyller klubben ett år och självklart ska det firas med ett stort kalas!

Majestic 3 uppträder live och har samtidigt smygrelease för sitt första album “ill-batting”! Som gäst-DJ på stora golvet spelar Johan Netz svängig house och i Cornelisrummet kommer Magnum Coltrane Price och Kojak att lira sina bästa hip-hop & funktolvor.

En av de anvsvariga för klubben, Johnny Ragnarsson kommenterar nästa fredags fest.
– Det kommer att bli ett sjukt bra kalas. Födelsedagen har stora chanser att bli den bästa festen någonsin!

Live: Majestic 3
DJ's: Johan Netz, Magnum Coltrane Price och Kojak
Resident DJ's: Niko Bellotto och Djablo
Resident musiker: J-Flöjt och Mackasplaff
Info: Mosebacke, lördagen den 5:e juli, 21.00-02.00, 100kr

Mer info:
Majestic 3:
Efter tolv framgångsrika år som musiker behöver Magnum Coltrane Price ingen närmare presentation. Han har spelat in och uppträtt med artister som Nils Landgren, Maceo Parker, Fred Wesley, Eddie Harris, Mary J Blige, Hinda Hicks, Soren Sko (dansk grammisvinnare) och svenska sångarna Stephen Simmonds, Orup, Mauro Scocco, Titiyo och Blacknuss. Tillsammans med lillebror Marcus från Fattaru och Nimo bildar han Majestic 3, en ny konstellation med nytt album på gång!

DJ's:
Niko Bellotto driver skivetiketten Tangent Beats och har blivit grammisnominerad två gånger för samlingarna X-Marks The Spot. Djablo var tidigare en av de drivande medlemarna i Alta Fuse Collective men har numera egna elektroniska projekt på gång, bland annat Baires med Niko Bellotto. Kojak är Fattaru's DJ och Johan Netz är resident på Lydmar.

Om Webbmaster

Kolla även

Omslag: Colin And The Clouds - Golden Age Of Confusion

Colin And The Clouds –  Golden Age Of Confusion

Ingen heter Colin i Colin And The Clouds, men det är ett bra och väldigt …