Sommarpremiär för Monday Bar på Dailys

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Sven Eklöv)

Nu på måndag den 30 juni har Monday Bar sin sommarpremiär på Dailys i Kungsträdgården Stockholm.

Under några måndagar framöver kommer man på tre dansgolv bjuda på klubbmusik i olika former och på premiären är det Filterheadz från Belgien som är huvudnamnet. Förutom dem kommer Lars “Snurre” Vimmer spela på terrassen och J2 i källaren. Denna kväll ligger inträdet på 140 om du är medlem och 160 om du inte är det. Samma pris gäller den 14 juli då Marco V från Holland spelar. Övriga som spelar den kvällen är Magnus Talib (Guidelines) på terrassen och i källaren är det Johnny Boys Darkroom. Priset för de övriga kvällarna ligger på 100 för medlemmar och 120 för ickemedlemmar.

Mer info om detta och andra arrangemang finns på klubbens hemsida.

Om Webbmaster

Kolla även

Omslag: It's For Us - Out Of Time

It´s For Us – Out Of Time

En bebis jollrar, titelspåret ”Out Of Time” startar och slungar oss direkt in i The …