Lite om nästa nummer

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Sven Eklöv)

Om några veckor är det inte bara dags för Arvika utan det är även dags för tidningen som är den största, bästa och populäraste när det gäller Electro och Alternativmusik att komma ut med ett nytt nummer.

Tidningen jag pratar om är självklart våran egen och bland alla de godsaker vi denna gång tänkte ge er läsare finns det intervjuer med Marilyn Manson, Dave Gahan, Project-X, Statemachine, Kristian Antilla och Alice In Videoland vilka förövrigt pryder det urtjusiga omslaget som ni kan se här till höger.

Ja sen har vi självklart även en massa recensioner med de allra senaste plattorna, krönika, en tävling och mycket annat smått och gott. Men vad det är får ni se när tidningen kommer ut.

Om Webbmaster

Kolla även

In Atlas – Where the Wildflowers Grow

Vad sägs om smart och modern elektronisk pop med vissa influenser från Dubstar och Zola …