80's bryter ledigheten och anordnar ett sommarparty

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Sven Eklöv)

Abstinensen över att inte varje fredag köra 80’s blev så stor att gänget bakom klubben nu bryter sin sommarledighet och anordnar ett hejdundrande sommarparty den 4 juli i samma lokaler som Replica kör i på lördagarna. Vilket vi som tyckt livet känts lite tomt sedan de tog semester gläds åt.

Förutom sommarhits kommer Dj Life med gäster bjuda på lite klassiker och Italodisco, och i baren är det happyhour fram tills kl 22.30.

Adressen för er som ännu inte varit på Replica och vet var de håller till är Söder Mälarstrand 79, inträdet är 60 spänn och medlemskap i Tech-Noir eller 80’s krävs för att komma in. Är du inte medlem så kan du bli det på någon av klubbarnas siter.

Om Webbmaster

Kolla även

Den där killen – “Helgmusik”

Helgen är på intågande, sommaren har precis startat, solen skiner och alla är glada. Vad kan …