Premiärvisning av Annie Lennox konvolut!

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Jahnstedt)

Den 10 juni släpper Annie Lennox sin efterlängtade uppföljare till soloalbumen “Diva” och “Medusa”. Det tredje soloalbumet heter “Bare” och samtliga 11 spår på albumet är skrivna av henne själv.

Annie har även tagit den uppseendeväckande bild på sig själv som kommer att vara på konvolutet. Den presenterar en ny och, enligt Annie själv, ärlig sida av henne. Bilden ligger som bilaga i detta mail. Annie kommenterar bilden genom att säga:

– Jag är inte en ung 20-årig artist längre. Jag är en mogen kvinna som står upp för livets “kärnfrågor” och falska förespeglingar. Därför ville jag inte visa upp en retuscherad sida av mig som fylld med klichéer. Jag vill visa mig som jag är.

Om Webbmaster

Kolla även

Omslag: Ella Guru - No Strings Attached

Ella Guru – No Strings Attached

Ep:n No Strings Attached innehåller fyra spår, varav titelspåret finns i två versioner. Bakom namnet …