Thursday , December 1 2022

Elektronisk afton med Metamatic på H-62

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Sven Eklöv)

Den 30 maj är det återigen dags för Metamatic att köra en kväll på H 62 som är beläget på Hornsgatan 62. Förutom skön musik från Lars och André i Dj-båset kommer bandet TABLOID bjuda på livemusik 22.30.

Utöver detta kommer nystartade skivbolaget PAF Records dit och säljer skivor (gillar du EBM så ska du definitivt passa på att köpa Severe Illusions platta “Discipline Is Enough” som labeln nyligen gett ut)

Tiderna som gäller är 21-03, inträdet ligger på 40 spänn och åldergränsen är 18 år.

Om Webbmaster

Kolla även

Saint Mars & Tryzdin – “A Love Impossible”

Indiesynthwave-kollektivet Saint Mars består av begåvade konstnärer från ett flertal länder. Däribland musiker som tidigare …