Thursday , November 26 2020

Monday Bar ger ut samlingsskiva

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Sven Eklöv)

Att utländska klubbar släpper samlingskivor är vanligt när det gäller klubbmusik, men här i Sverige har det fram tills nu när Monday Bar den 28 maj släpper samlingskivan “Monday Bar Techno Experience” varit väldigt sällsynt att någon gör.

Medverkande på skivan är Cari Lekebusch, David Vesterlund, Adam Beyer, Henrik B, Jesper Dahlbäck, Joel Mull, Mhonolink, Par Grindvik, Peter Benische, Tomas Krone och Tobias Von Hoffsten. Var skivan som även kommer ut på vinyl ska säljas vet jag i skrivande stund inte, men en säker gissning är att Pitch kommer sälja den.

Om Webbmaster

Kolla även

Publik

Får vi höra NHL spelarnas favoritlåtar kommande säsong?

NHL säsongen 2020 var speciell på många sätt. Likt de flesta andra ligor i världen …