Thursday , February 22 2024

Monday Bar ger ut samlingsskiva

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Sven Eklöv)

Att utländska klubbar släpper samlingskivor är vanligt när det gäller klubbmusik, men här i Sverige har det fram tills nu när Monday Bar den 28 maj släpper samlingskivan “Monday Bar Techno Experience” varit väldigt sällsynt att någon gör.

Medverkande på skivan är Cari Lekebusch, David Vesterlund, Adam Beyer, Henrik B, Jesper Dahlbäck, Joel Mull, Mhonolink, Par Grindvik, Peter Benische, Tomas Krone och Tobias Von Hoffsten. Var skivan som även kommer ut på vinyl ska säljas vet jag i skrivande stund inte, men en säker gissning är att Pitch kommer sälja den.

Om Webbmaster

Kolla även

En man spelar på en gitarr

Bästa Ballader Genom Tiderna

Vi har alla haft de där ögonblicken –  helt förlorade i en ballad som strömmar …