Tuesday , August 16 2022

Alla artister bokade till Sonic Havoc 03

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Andreas Wiss)

De två sista bokningarna till årets upplaga av endagsfestivalen Sonic Havoc har offentliggjorts. Det är de tyska EBM jättarna Funker Vogt och det nya svenska industribandet Interlace som bokats. Sedan tidigare är det klart att Haujobb, Beborn Beton, Decoded Feedback, Synascape, This Morn' Omina och Empusae kommer. På dansgolven kommer DJ:s från Stockholmsklubbarna Tech Noir, Darkside Electronika och Metamatic att bjuda på industri, noise, EBM och new romantic.
Sonic Havoc 03 äger rum den 10 maj på Stockholms Universitet.

För mer detaljerad information: www.tinitus.com.

Om Webbmaster

Kolla även

Jan Olsen - Spirit Chant

Jan Olsen – Spirit Chant

Danske singersongwritern Jan Olsen inleder Spirit Chant med själva titelspåret och det är den låt …