Thursday , February 22 2024

Medicine 8 – Ironstylings

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Sven Eklöv)

[album, EMI, betyg: -]

Bakom namnet Medicine 8 återfinner vi bröderna May, vars intresse för klubbmusik i likhet med många andra väcktes när de började springa på olika rave i hemtrakterna kring Putney och dansa till Acidhouse.

Därefter dröjde det inte länge innan bröderna flyttade till London för att börja skapa egen musik. Nu började det inte så bra då lillebror av misstag satte eld på deras första studio. Men de fick snart tag på en ny och kunde sätta igång med sitt musikskapande.

Och nu ges vi tillfälle att höra lite av deras musik, och efter lyssnat igenom denna skiva känner jag att det får räcka med detta från bröderna May för mig. För detta är intetsägande, fantasilös Acidhouse, som är glömd i samma sekund skivan tagit slut. Och trots flera genomlyssningar hittar jag inget här som väcker danslusten i mig.

Om Webbmaster

Kolla även

En man spelar på en gitarr

Bästa Ballader Genom Tiderna

Vi har alla haft de där ögonblicken –  helt förlorade i en ballad som strömmar …