Wednesday , July 17 2024

Afrodisiak – Alla goda ting är sex

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Sven Eklöv)

[album, , betyg: -]

Till skaran av bra hip-hop från Västerås kan vi nu lägga till Afrodisiak, som nyligen medverkade på volym fem av Streetzone Records samlingsserie “Jakten På Underorden”. Låten de hade med där hette “Var vi än är” och återfinns tillsammans med fem andra spår på denna demo. Vars namn “Alla goda ting är sex”, inte bara syftar på antalet låtar. utan även på innehållet i texterna som alla kretsar kring kärlek och allt som hör till det.

Och även om temat har har hörts tusentals gånger tidigare får det här nytt liv. För genom att dessa grabbar hela tiden hittar nya sätt att rimma på känns ämnet inte uttjatat. Och killarnas humor skulle få den mest inbitne feminist att dra på smilbanden.

Men även om de har bra flow i rappandet är musiken lite väl enformig, men får de bara in lite variation i det så kommer denna grupp säkert gå långt.

Om Webbmaster

Kolla även

Den där killen – “Helgmusik”

Helgen är på intågande, sommaren har precis startat, solen skiner och alla är glada. Vad kan …