Athome Project – Athome Project

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Sven Eklöv)

[album, VME, betyg: -]

Efter att Stian Jacobsen skadat ryggen i en arbetsplatsolycka blev han sjukpensionär och bor man i trakterna av Bergen är det självklart musik man börjar ägna sig åt då. Vilket resulterade i att han började mixa tungt svängande Funk, Dub och Electro med varandra.

Detta resulterade i ett varmt och tungt pulserande sound som vi här på 11 spår får njuta av. Och det blir inte precis sämre av att han på några låtar plockat in den kanadensiska sångerskan Caitlin Simpson vars röst är något av det bästa jag hört på länge

Efter hört denna skiva är jag helt såld på karlns musik och jag hoppas det inte dröjer länge innan jag får höra mer av denne talangfulle gutt.

Om Webbmaster

Kolla även

KÅRP – “Greasy Makeup”

Det Göteborgsbaserade musikkollektivet KÅRP, som beskriver sin musik som “dödsdisco”, är tillbaka med en ny …