Sunday , January 29 2023

Sonic Havoc på Stockholms universitet

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Andreas Wiss)

De stockholmare som känner abstinens från Tinitusfestivalen kan trösta sig med ett alternativ nu till våren. Den 10 maj är det dags för Sonic Havoc på Stockholms universitet. Åtta band samsas om två scener, dessutom spelar DJ:s från Stockholmsklubbarna Tech Noir och Darkside Elektronika dansvänliga låtar. De band som bokats hittills är: Haujobb, Beborn Beton, Decoded Feedback, Synascape, This Morn’ Omina och Empusae. Det återstår alltså två artistbokningar. För mer info, se www.tinitus.com/sonic.

Om Webbmaster

Kolla även

Dave Gahan och Kurt Uenala – deltar på en hyllningsskiva till The Raveonettes

För tjugo år sedan gav Köpenhamnsbandet The Raveonettes, bestående av Sune Rose Wagner och Sharin …