Friday , February 3 2023

Nya band klara för Umeå Open och Emmaboda.

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Jahnstedt)

Umeå Open är en av årets första stora musikfestivaler, inomhusfestivalen arrangeras i år den 26-29 mars. Artister som kommer uppträda är b la. Meshuggah, Ed Harcourt, The Teenage Idols, Poison The Well, Fireside och Florence Wallentin, Melody Club, The Ark, The Hellacopters och Stereo Total.

Även årets Emmaboda-festival “Mjuk i Mössan” har dragit igång med bokningarna. Nya band som är klara är Doktor Kosmos, Laakso, Whyte Seeds, Speedmarket Avenue, john.wayne.shot.me, The Teenage Idols och Talking To Teapots. Festivalen äger i år rum mellan den 7-9 augusti.

Om Webbmaster

Kolla även

Yves Tumor, 2023

Yves Tumor släpper nytt album och kommer till Sverige i höst!

Amerikanska Yves Tumor skiftar, ändrar och leker med gränserna som samtidens konst och kultur ryms …