Thursday , February 2 2023

Pet Shop Boys fortsätter med Disco

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Jonaz Björk)

Redan 1986 släppte Pet Shop Boys plattan “Disco”. Den innehöll dansremixer från debutskivan “Please”. Åtta år senare, 1994, kom “Disco 2” som innehöll mixar bland annat på singlarna från “Very”. Och nu är det alltså dags igen, “Disco 3” är på ingång i början av nästa år. Till skillnad mot de tidigare skivorna innehåller “Disco 3” originallåtar som spelades in samtidigt som “Release”. Som kuriosa kan nämnas att skivan bland annat kommer att innehålla en cover på en gammal Bobby ’O’ sång, och Bobby fanns med i Pet Shop Boys allra tidigaste historia innan genombrottet 1986.

Om Webbmaster

Kolla även

Omslag Phogg - Centre Pièce

Phogg – Centre Pièce

Spännande, experimentella och psykedeliska Phogg är tillbaka med ny musik, den här gången utgivet på …