Thursday , June 20 2024

Nästa års Wave Gotic Treffen börjar ta form

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Andreas Wiss)

Ett flertal artister har redan blivit bokade inför 2003 års upplaga av Wave Gotic Treffen, Europas Gothfestival med riktigt stort G. Festivalen hålls för den tolfte gången i ordningen och äger rum mellan den 6 juni och den 9 juni nästa år i Leipzig, Tyskland. De hittills största bokningarna är Laibach, VNV Nation och Wayne Hussey. Bland de andra bokade artistnamnen hittas bland annat Access_denied, Assemblage 23, Corvus Corax, Diary of Dreams, Melotron, Mesh, Oomph!, Prager Handgriff samt Silent Assault.

Förutom musikuppträdanden utlovas även fotoutställningar, filmvisningar, teaterföreställningar, fyrverkerier och mycket annat. Biljettförsäljningen startar den 6 december. Den som vill veta mer uppmanas att gå in på den väldigt svarta hemsidan www.wave-gotik-treffen.de.

Om Webbmaster

Kolla även

Ny singel från Indochine – “Le chant des cygnes”

Senast vi hörde ifrån Frankrikes storheter, Indochine, var häromåret när de släppte sina båda samlingsskivor …