Thursday , August 18 2022

The Mourning After – Never The Same, The remixes

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Jon Josefsson)

[singel, Pulsewave, betyg: -]

Synthpopbandet Vision bildades och gav ut en debutsingel “Never The Same”. Efter ett par år bytte gruppen namn till The Mourning After. Efter ytterligare ett par år bytte man namn igen, nu till Scapesonic. Allt för att underlätta för förvirrade lyssnare. Om nu Vision gjorde något avtryck var det för den där debutsingeln “Never The Same”. När det begav sig såldes singeln i både Sverige, i USA och i Asien. Något de singelköpande lyssnarna reagerade över var att man inte fick någon remix på titelspåret. Detta avhjälper man nu genom att släppa denna limiterade röda(!) 7″-singel. Det är rätt och slät synthpop med pålagda electronicabeat.

Om Webbmaster

Kolla även

The Crazymen - Living Above The Cyclone Firestorm

The Crazymen – Living Above The Cyclone Firestorm

Motala-trion The Crazymen firar 20-årsjubileum som band i år. Det gör man genom att ge …