Wednesday , November 29 2023

Saft – Repris

Review Overview

Betyg - 8

8

24 låtar och fyra videos på denna underbara dubbel-CD som jag varmt rekommenderar.

User Rating: Be the first one !
Saft - Repris, omslag
Skivbolag: Eternity / MNW

Förra året meddelade dock Carl och Kent att efter endast två album skulle Saft gå i graven. Denna samlingen markerar slutet på något av det bästa Sverige sett inom denna genre och är alltså det sista som kommer i Safts namn.

Alla singlarna är med, från “Superstjärna” till “Resten av ditt liv/Här”. De tre videos de spelat in, “Superstjärna, “Undantag” och “Går in som en gud”, och även en livevideoinspelning av “Underbar” från deras första konsert.

Förutom detta finns också nio demoversioner som inte tidigare släppts. Totalt får man 24 låtar och fyra videos på denna underbara dubbel-CD som jag varmt rekommenderar. Safts glada och uppfriskande Synthpop är ett perfekt ackompanjemang till sommarvärmen.

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Micael Sandén)

Om Webbmaster

Kolla även

Saft – Norrbacka

Med smarta, elektroniska poplåtar som ”Superstjärna” och ”Sitter perfekt” gjorde Saft succé i slutet av …