Tuesday , March 28 2023

Icon Of Coil – Access and Amplify

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Gästskribent)

[singel, Tatra / MNW, betyg: -]

Ännu mer Eurobody/Futurepop perfekt för sommaren, som ett smakprov på nya skivan “The soul is in the software”. Ganska bra men inget nytt. Titellåten i fyra versioner (tre versioner för mycket) och en b-sida. Har jag inte skrivit den här recensionen förut?

Hur många gånger skall jag tvingas skriva den igen? Mall 1a som vanligt. Nya idéer inom genren efterlyses som vanligt. Dricker man sig full och dansar spelar det säkert ingen roll, så köp den bara om du inte vet vad du skall ha på ditt festivalblandband.

Om Webbmaster

Kolla även

Omslag: Kjellvander Tonbruket - Fossils

KjellvanderTonbruket – Fossils

KjellvanderTonbrukets förra album, Doom Country, var en grym platta, tung och lätt att falla pladask …